Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فرشاد درخش شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شامگاه پنجشنبه یک فقره تصادف بین موتور سیکلت و عابر پیاده رخ داد که هر ۲ نفر به وسیله نیروهای فوریت‌های پزشکی به بیمارستان شهدای ایذه منتقل شدند.

وی افزود: راکب موتورسیکلت که یک پسر جوان بود، از همان بدو ورود به اورژانس با بددهنی و ناسزا با پرستاران و کادر بیمارستان صحبت می‌کرد و الفاظ زشتی به کار می‌برد که من و کارکنان جواب حرفهایش را ندادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پزشک عمومی بخش اورژانس بیمارستان شهدای ایذه تأکید کرد: این مرد از کادر درخواست ماسک کرد و دزد خطاب کردن آنها تقاضای دریافت ماسک و دستکش داشت و می‌گفت چرا شما ماسک دارید و من ندارم.

وی گفت: در این میان یکی از بانوان پرستار این فرد را دعوت به آرامش می‌کند که با برخورد تند و حرف‌های رکیک وی مواجه می‌شود، یکی از پرستاران مرد در حمایت از همکارش با این جوان درگیری لفظی پیدا می‌کند.

درخش در ادامه می‌گوید: این جوان با حمله به پرستار چندین مشت حواله او کرد و حتی من نیز که برای جدا کردن آنها اقدام کردم از گزند وی در امان نماندم، پرستار پس از این درگیری به یکی از اتاق‌ها رفت.

وی افزود: پس از چند دقیقه چهار نفر از اراذل و اوباش که از دوستان این جوان بودند به بیمارستان آمدند، ۲ نفر از آنها با چاقو عوامل را تهدید و از پرستار می‌خواستند که از اتاق بیرون بیاید و همه این اتفاقات در حالی رخ میداد که پرسنل حراست در حال تماشای وقایع بودند.

پزشک عمومی بیمارستان شهدای ایذه از تماس چندین باره با پلیس ۱۱۰ سخن گفت و تصریح کرد: متأسفانه اصلا پاسخ تلفن‌های من توسط پلیس داده نمی‌شد و بعد از یک ساعت و نیم با تماس رییس بیمارستان ۲ مأمور نیروی انتظامی به بیمارستان آمدند و این افراد را به بیرون هدایت کردند.

وی افزود: در حالی که ما فکر می‌کردیم این نفرات بازداشت شده‌اند پس از ۲ ساعت جوان متعرض دوباره به بیمارستان آمد و پس از ناسزا های فراوان، این محل را ترک کرد.

همه این اتفاقات در حالی رخ داده است که روز گذشته خبرنگار ایرنا در تماس با مدیر داخلی بیمارستان شهدای ایذه از کم و کیف ماجرا پرسیده بود که وی با صراحت تمام درگیری با کادر بیمارستان را تکذیب و گفته بود که نزاع بین همراهان بیماران رخ داده و ربطی به پرسنل بیمارستان نداشته است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اراذل و اوباش بیمارستان تصادف فوریت های پزشکی ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان شهدای ایذه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان

به گزارش «تابناک»، مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت: اخیراً یکی از مواردی که مکرراً درباره موضوعات حوزه پزشکی و فساد در این حوزه مطرح می‌شود، مساله دریافت زیرمیزی یا مبالغی خارج از تعرفه‌های تعیین شده است. ریشه این مساله و فسادی که از این رفتارها ناشی می‌شود را اما باید در سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه جست‌وجو کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به توسعه این رویه‌های غلط در نظام پزشکی دامن زده و می‌زند، مصوبه مجلس یازدهم با عنوان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود. در همین مجلس که ما هم در آن حضور داشته و داریم با مصوباتی که در ارتباط با همسان‌سازی حقوق به راه انداختند در حقیقت مساله را برای جامعه پزشکی بدتر کردند چراکه در این همسان‌سازی سقف حقوق مشخص کردند و گفتند، پزشک نمی‌تواند از ایکس رقم اضافه‌تر بگیرد و باید دریافتی در سطح تعیین شده، باقی بماند. نتیجه این سیاست‌گذاری هم شد، دریافت سکه و مبالغ نقد توسط برخی پزشکان به صورت غیررسمی در ازای ارائه خدمت به بیمار در شرایطی که هیچ نظارتی بر مساله نبود و البته گرفتاری مردم در این سیستم.

مدافعان همسان‌سازی حقوق در مجلس به اسم اجرای عدالت این رویه را آغاز و به‌رغم اعتراض‌های شدید ما تبدیل به قانون کردند اما باید توجه داشت همین آدم‌هایی که دم از عدالت می‌زنند و در مجلس مدافع اسم عدالت، قوانینی همچون همسان‌سازی حقوق را مصوب می‌کنند بهترین خدمات را در حوزه پزشکی دریافت می‌کنند. درحال حاضر مجلس با بهترین بیمارستان‌های خصوصی قرارداد دارد، بیمارستان‌هایی که چندین برابر تعرفه دولتی‌ها دریافتی دارد. این افراد و مدافعان عدالت البته در این بیمارستان‌ها بهترین خدمت را می‌گیرند و پول زیادی هم برای دریافت این خدمات پرداخت می‌کنند اما برای مردم از عدالت می‌گویند و همواره در قوانین و مصوبات مورد نظرشان تنها به نمایش دادن عدالت اکتفا می‌کنند.

این گرفتاری‌ها در کشور توسط خود ما در مجلس ایجاد شد، این ما هستیم که با سیاست‌گذاری‌هایمان برای مردم یک سفره باز می‌کنیم و برای بقیه یک سفره و برای خودمان سفره دیگری! غیر از داستان همسان‌سازی، یک موضوع تعرفه‌گذاری‌های پزشکان و البته تعرفه‌گذاری‌های جدید در بیمارستان‌های دولتی نیز بر این وضعیت دامن زده و می‌زند. درحال حاضر در بیمارستان‌های دولتی در ازای ارائه خدمت درمانی پول می‌گیرند، درحالی که تجهیزات هم نیست و بیمار باید برای یک جراحی تجهیزاتش را هم از خارج از بیمارستان تهیه کند. این درحالی است که در دولت قبل و در زمان دکتر روحانی حداقل بیمارستان‌های دولتی دیگر پول نمی‌گرفتند. تعرفه‌گذاری دولت برای ویزیت پزشکان نیز بخش دیگری از این ماجراست.

وقتی کشور تورم ۶۰ درصدی دارد، دولت درحالی ‌که مجوز تعرفه‌ها را به ‌نوعی در اختیار خود گرفته، قیمت‌ها را می‌گوید افزایش بیش از ۲۰ درصد مجاز نیست؛ معنی این حرف این است که پزشکان سکه می‌گیرند و زیرمیزی و دولت هم نمی‌تواند جلوی این مساله را بگیرد. همه این موارد به فساد در حوزه بهداشت و درمان دامن می‌زند. در کنار این مساله که موضوع و طرح پزشک خانواده که مهم‌ترین دست‌انداز پیشروی فساد در وزارت بهداشت است نیز به درستی اجرا نمی‌شود اگر طرح پزشک خانواده را به درستی پیاده کنیم، پزشک، درمان و هزینه و روند کار معلوم است و راه بر بسیاری از مفاسد بسته می‌شود. در شرایط فعلی یک بیمار برای یک بیماری ممکن است به چندین مرکز درمانی و پزشک مراجعه و هزینه کند و جواب نیز نگیرد و کسی هم جوابگو نیست، درحالی که در نظام پزشک خانواده یک فرد به‌ عنوان پزشک مسئول جمعیتی تعریف شده است و این جمعیت باید خدمتی از این پزشک بگیرند که در صورت کوتاهی یا هر مشکل دیگری می‌توانند شکایت کنند. وقتی سیستم نظارت می‌کند، پزشکان و اهالی درمان مجبور هستند طبق سیستم عمل کنند اما متاسفانه حتی این گام نیز برای مبارزه با فساد در نظام پزشکی و درمان برداشته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در این محله تهران
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در خزانه
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است